Hírzóna

Autót vittek el egy makói telephelyről

Autót vittek el egy makói telephelyről

2016. október 17., hétfő
Autót vittek el egy makói telephelyről
kekfeny_rendorseg_szirena

Magánlaksértés és jármű önkényes elvételének megalapozott gyanújával indított eljárást a Makói Rendőrkapitányság négy fiatal férfi ellen, akik egy makói cég telephelyéről erőszakkal vittek el egy autót. A járművet később hátrahagyták - tájékoztatott a police.hu.

A gyanúsítottak október 15-én a hajnali órákban mentek be a telephelyre, majd az ott lévő férfitől egy gépkocsit követeltek. Mivel a sértett ezt nem teljesítette, ezért őt fellökték, veréssel fenyegették. A terheltek átkutatták a helyszínt, végül megszerezték az egyik indítókulcsot, és az autóval elhajtottak. A rendőrök a Fiatot még aznap Makón megtalálták. Előállításukat követően K. Dávid, M. Adrián, M. Roland és B. Zoltán ellen a Makói Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, illetve csoportosan elkövetett magánlaksértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.