Hírzóna

Kiskocsin húzták a lopott fát Sándorfalván

Kiskocsin húzták a lopott fát Sándorfalván

2014. október 14., kedd
Kiskocsin húzták a lopott fát Sándorfalván
kezikocsi1

Tetten érték a sándorfalvi körzeti megbízottak a tüzelőanyag tolvajokat.

Sándorfalván a Maros utcában húzott egy fával megpakolt kézikocsit két férfi 2014. szeptember 27-én éjfélkor. A helyi körzeti megbízottak igazoltatták a 25 és 27 éves személyeket, akik nem tudtak hitelt érdemlően elszámolni a mázsányi tüzelőanyag eredetéről.

J. Dávidot

és

Cs. Andrást

előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy már korábban megbeszélték, hogy a hideg időre felkészülve szereznek egy kis fűtőanyagot a lakhelyükhöz közeli erdőből. A megalapozott gyanú szerint a terheltek kézifűrésszel mintegy két mázsa akácfát vágtak ki, majd kézikocsikra pakolták fel. Az egyik kétkerekűvel indultak haza, amikor a rendőrök tetten érték őket. J. Dávid és Cs. András ellen lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást és a szegedi rendőrök a gyanúsítottakat gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.