Közélet

A jótékonyság került előtérbe a Lions-bálon a TIK-ben + FOTÓK

A jótékonyság került előtérbe a Lions-bálon a TIK-ben + FOTÓK

2015. február 15., vasárnap
A jótékonyság került előtérbe a Lions-bálon a TIK-ben + FOTÓK
Szeged elso_lions_club_bal 114_gs

Jótékonysági bált rendezett a Szeged Első Lions Klub szombat este a József Attila Tanulmányi és Információs Központ aulájában.

A megközelítőleg 300 fős rendezvénye adták át a jószolgálati munkával gyűjtött adományokat a kiválasztott szervezetek számára, így a Korinta Alapítvány, az Odú Fejlesztő Központ, a Korábban Érkeztem Alapítvány és a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány részesült egyaránt 800-800 ezer forintos adományban. A vendégek szórakoztatásáról a “Virtuózok” versenyén feltűnt fiatal tehetségek gondoskodtak. Fellépett a TV2 "Ének Iskolája" című műsorából ismert

Tabatabai Nejad Flóra

, a közönség hatalmas tapssal jutalmazta őt.

Lions Flóra.2

A Magyarországi Lions Klub tavaly év végén ünnepelte megalakulásának 25. évfordulóját, az évtizedek alatt pedig számtalan civil szervezetet, egyesületet támogattak. Ma már 46 klub működik országszerte egyre nagyobb tagsággal, és a jószolgálati munkának is köszönhetően évről évre több rászorulónak tudnak segíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.