Gazdaság

Lázár János: Magyarország további növekedéséhez fel kell tárni a még kiaknázatlan lehetőségeket

Lázár János: Magyarország további növekedéséhez fel kell tárni a még kiaknázatlan lehetőségeket

2023. október 14., szombat
Lázár János: Magyarország további növekedéséhez fel kell tárni a még kiaknázatlan lehetőségeket

A miniszter közösségi oldalán számolt be az eseményről.

A Váll-Ker Kft. a Dél-Alföld gazdaságának olyan motorja, ami a tradíciót innoválja. A hagyományos kandallókultúrát igazítja a 21. század elvárásaihoz és lehetőségeihez. Teszi ezt a magyar kreativitás és műszaki tudás segítségével - írta Lázár János.

A makói Váll-Ker új gyártócsarnoka jó példa a vidék gyarapodására, arra ahogyan a vidéken élő emberek az adottságaikból teljesítményt kovácsolnak

fogalmazott a politikus.

Magyarország további növekedéséhez fel kell tárni a még kiaknázatlan lehetőségeket

hívta fel a figyelmet Lázár János.

Makó pedig időről-időre bebizonyítja, hogy támogatásra és fejlesztésre érdemes. A Váll-Ker új gyártócsarnoka igazolja, hogy az itt befektetett tőke többszörösen térül meg - nemcsak a vállalatot teszi versenyképesebbé, hanem az itt élők közösségét is - hangsúlyozta a miniszter.

Reményeim szerint ez megalapozza azt, hogy egyre több makói tudjon itt dolgozni, hogy egyre többet tudjanak keresni természetesen, hiszen nekünk a társadalom elégedettsége a legfontosabb célkitűzésünk

fogalmazott Lázár János az átadóünnepségen.

Tudatos gondolkodás, összetartó csapat, új befektető, állami támogatás együttesen hozta meg ezt a sikert - mondta a politikus.

Egy olyan város lehet Makó tíz év múlva, amely egy nagyon egyszerű válasz arra, hogy miért jó vidéken élni

tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.