Gazdaság

Újabb üzlet zár be végleg, ezúttal az Árkádban

Újabb üzlet zár be végleg, ezúttal az Árkádban

2023. január 26., csütörtök
Újabb üzlet zár be végleg, ezúttal az Árkádban

Újabb szegedi üzlet jelentette be, hogy bezár. Ezúttal a Reno cipőbolt az áldozat.

Végkiárusítást hirdetett a szegedi Reno cipőbolt, amely a tervek szerint február 26-án végleg bezár - tudta meg a Webrádió. A látogatókat a reno.hu-n is egy felhívás fogadja, mely azt hivatott közölni, hogy a cég online shopja bezárt, az ügyfelek a problémás lábbelikkel pedig a közeli üzletekhez fordulhatnak.

Összesen 8 üzlete van a Reno-nak Magyarországon, 2 Budapesten és 6 vidéken. A szegedi üzletnek az Árkádban igen komoly konkurenciája volt eddig is, mint a Deichmann, a CCC, de tényező a Humanic és a Tamaris is. Az Árkád bérleti díja valószínűleg nem lett kevesebb, ahogy a rezsiválság is szorongatja a cégeket.

A Reno-t 1977-ben alapították Németországban, majd többször is tulajdonost cserélt, legutóbb 2022. októberében. Lehetséges átszervezés is állhat a mostani bezárás mögött.

Kép forrása: Árkád Szeged

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.