Gazdaság

Új gyártóüzemet épített Szegeden a Goodwill Pharma

Új gyártóüzemet épített Szegeden a Goodwill Pharma

2021. január 18., hétfő
Új gyártóüzemet épített Szegeden a Goodwill Pharma

Az új beruházás fontos mérföldkő a cég életében, hiszen erősebbé teszi a vállalatot, a munkaerő számára pedig hosszú távú foglalkoztatottságot biztosít, ami különösen fontos egy olyan kiszámíthatatlan gazdasági környezetben, mint a jelenlegi - derül ki a vállalat tájékoztatásából.

A csaknem két évtizede gyógyszeripari fejvadászattal induló családi vállalkozás ma már több mint 100 márkával van jelen a piacon. A főbb tevékenységi körök a gyógyszerlicenc-vásárlás és bérgyártatás, viszont az értékesítéssel kapcsolatos kis- és nagykereskedelmi, a törzskönyvezési, valamint a marketingtevékenységek házon belül valósulnak meg.

A Goodwill Pharma évek óta jelen van Szerbiában, Montenegróban, Albániában és Észak-Macedóniában, Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában és Németországban is, jelenleg pedig a lengyel piaci lehetőségeket vizsgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.