Gazdaság

Elveszett, de visszanyerné a vásárlók bizalmát a csongrádi kenyérgyár

Elveszett, de visszanyerné a vásárlók bizalmát a csongrádi kenyérgyár

2020. november 27., péntek
Elveszett, de visszanyerné a vásárlók bizalmát a csongrádi kenyérgyár

A lap emlékeztet rá, az üzemet azt követően záratta be ideiglenesen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, hogylegutóbbi ellenőrzésükön komoly hiányosságokat állapítottak meg: az üzem termelőterének és összes raktárhelyiségének falát, mennyezetét, csempeburkolatát, továbbá a berendezések nagy részét és a tárolásra használt műanyag edényeket feketepenész lepte be, valamint a falakat pókháló és piszok borította, a padozat és a munkaasztalok ragacsosak, szennyezettek voltak.

Mint kiderült, a Nébih ellenőrzése - és az üzem bezárása - után az önkormányzati intézmények azonnal elálltak a további megrendelésektől.

– Komoly kiesést jelent a közületek elvesztése, körülbelül egy hét múlva fog meglátszani, valójában mekkora mértékűt. Korábban a vásárlói oldalról még sosem érkezett panasz a termékeinkre, szeretik a csongrádi kenyeret, ezért bízunk abban, hogy helyreáll a bizalom. A bizalomvesztés a legfőbb problémánk, ezzel kell megküzdenünk, ezt pedig csak úgy lehet, ha jó minőségű terméket állítunk elő – fogalmazott a lapnak a termelési igazgató.

(Fotó: Majzik Attila)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.