Gazdaság

Változik a szegedi piacok működése

Változik a szegedi piacok működése

2020. március 27., péntek
Változik a szegedi piacok működése

A kormány kijárási korlátozásra vonatkozó, március 28-tól április 11-ig érvényes rendeletéhez igazodva a Szegedi Városkép és Piac Kft. a piacra járók együttműködését kéri a gördülékeny vásárlás elősegítése érdekében.

A rendeletben foglaltak szerint a 65 évnél idősebb vásárlók kizárólag 9:00 és 12:00 óra között, a 65 évnél fiatalabbak pedig kizárólag 9:00 óra előtt és 12:00 óra után tartózkodhatnak a piac területén, betartva a másfél méteres távolságot. A piac biztonsági szolgálata és a piac munkatársai ellenőrzik a belépést, amelynek elősegítése érdekében március 28-án szombattól a Mars téri piac területére gyalogosan a nagykörút felőli két bejáraton, illetve a nagycsarnok Cserzy Mihály utca felőli kapuján lehet belépni. A gépjárművel érkezők továbbra is a parkoló felől tudják megközelíteni a piacot. A Mars téri piac területén 6 helyen található mobil kézmosó, amelyek segítik az alapvető higiéniai szabályok betartását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.