Gazdaság

Zuckerberg lehet az Internet egyeduralkodója

Zuckerberg lehet az Internet egyeduralkodója

2018. október 16., kedd
Zuckerberg lehet az Internet egyeduralkodója

A Facebook egy újabb felülettel bővült, amitől úgy tűnik, hogy Zuckerberg azt szeretné, ha az emberek csak a Facebookon töltenék az idejüket.

A népszerű közösségi oldal időről időre előáll újításokkal. Van, hogy csak észrevétlenül picit alakítanak a hírfolyamon, a chat felületen, de olyan is, amikor egy teljesen új résszel rukkolnak elő. Ez utóbbi történt mostanában. A

Facebook Watch

gyakorlatilag a közösségi oldalon jelenlévő egyéb oldalak videót gyűjti össze. Mivel azok már eddig is szép számban töltöttek fel videókat, a frissen indult része a Facebooknak már úgy néz ki, mint a YouTube. Kiválogatták a jelenleg népszerű videókat, de az általunk követett oldalak kijelölésével személyre is szabhatjuk a Facebook Watch-ot.

Pénzt is lehet majd vele keresni.

Azoknak a weblapoknak amik a Facebookon is jelen vannak ez sokat jelenthet, ugyanis Amerikában, ahol már egy éve működik a szolgáltatás, pénzt is lehet vele keresni, ahogy az a YouTube-nál is lehetséges. Mivel ezzel a húzásával a Facebook egyértelműen konkurenciájává válik a videó megosztó portálnak,

kijelenthetjük, hogy Mark Zuckerberg, az oldal készítője és tulajdonosa, azt szeretné elérni, hogy az átlagos netező el se mozduljon a nagy kék F betűs oldalról.

Erre utal még az is, hogy egy olyan fejlesztés is tervben van, ami egy a Tinderhez hasonló társkereső szolgáltatás lesz. Amennyiben azt is élesítik, úgy a Facebook az internetezésnek szinte minden területén jelen lesz, és ha a népszerűségük nem csökken, online egyeduralmat hoznak létre a világhálón. A Facebook világáról egyébként már most egyszerű lelépni, hiszen többek között a WhatsApp, és az Instagram is hozzájuk tartozik. Borítókép:

Bild.de

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.