Gazdaság

A vállalkozók ifjú titánjai konferenciáztak

A vállalkozók ifjú titánjai konferenciáztak

2018. június 18., hétfő
A vállalkozók ifjú titánjai konferenciáztak

Kovács Istvánnal, azaz Kovival kiegészülve tartottak beszámolót a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) tagjai pénteken.

A FIVOSZ Est nevű konferencia elején a Dokkon a FIVOSZ Csongrád megyei elnöke, Korponyai Ernő elmondta, hogy a szövetség jelenleg mintegy 42 ezer tagot számlál, közülük a megyében is szép számmal vannak. Céljuk, hogy most már legalább havi szinten tudjanak találkozni a szövetség eseményein.

Vajas Ádám, az esemény első felszólalója arról beszélt, hogy hogyan alakította át a piacon is értékesíthető újsággá a Corvinus egyetemi lapját: ma már oldalas hirdetéseket jelentetnek meg áruházláncoknak a lap hasábjain. Ma már kiterjesztett valósággal is olvasható az újság, egy okostelefon segítségével a lapban megjelenő fotók életre kelnek. A programban Kovács István, vagyis Kovi felnőttfilm-rendező beszélt a brandépítésről. A program végén a fiatalok hajnalig tartó buliba kezdtek a hajón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.