Gazdaság

Sipos Tamás lett a VOSZ Csongrád Megyei Szervezetének elnöke

Sipos Tamás lett a VOSZ Csongrád Megyei Szervezetének elnöke

2016. február 17., szerda
Sipos Tamás lett a VOSZ Csongrád Megyei Szervezetének elnöke

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Csongrád Megyei Szervezete megtartotta a Területi Küldöttválasztó Gyűlését, ahol Sipos Tamást választották meg a szervezet elnökének. A vállalkozó öt évig irányítja majd társadalmi megbízatásban a szövetség helyi szinten történő érdekképviseleti munkáját, segítve ezzel a vállalkozások eredményes működését.

A VOSZ hatályos alapszabálya szerint idén teljes körű tisztújításra kerül sor a szövetség vezetőségében. A szövetség elnökségének döntése értelmében a területi/megyei szervezetek 2016. február és március hónapban tartják Területi Küldöttválasztó Gyűléseiket, amelyeken a megyei elnökök, az országos küldöttek és az országos pótküldöttek kerülnek megválasztásra. A VOSZ Csongrád Megyei Szervezete február 12-én megtartott Területi Küldöttválasztó Gyűlésén, a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, beszámoló keretében a tagok tájékoztatást kaptak a szervezet 2015. évi munkájáról, valamint az idei év terveiről, programjairól. A résztvevők döntöttek a 2016. évi Prima Díjátadó Gála rendezésével kapcsolatos ügyekben is. Ezt követően a megyei elnökválasztáson a jelenlévő tagok

Sipos Tamást

választották meg a szövetség megyei elnökének, aki

Szakács Józsefet

váltva öt éven át irányítja majd társadalmi megbízatásban a VOSZ Csongrád Megyei Szervezetét. Szakács József a jövőben társelnökként segíti majd a szövetség megyei szervezetét. Sipos Tamás egy családi vállalkozást, a Füstöltkolbász Kolbászkészítő Kft.-t irányítja édesapjával együtt ügyvezetőként. A húsfeldolgozással és húskészítmények gyártásával foglakozó élelmiszeripari vállalkozás tevékenysége megyei szintű, székhelye Makón található, azonban meghatározó a megyeszékhelyen, Szegeden is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.