Gazdaság

A K&H lett az év bankja Magyarországon

A K&H lett az év bankja Magyarországon

2014. november 28., péntek
A K&H lett az év bankja Magyarországon

A K&H Bank kapta idén Az év bankja Magyarországon díjat, amelyet a The Banker nemzetközi pénzügyi magazin már negyedik alkalommal ítélt oda a pénzintézetnek - közölte a K&H pénteken az MTI-vel.

A pénzintézet 2008-ban, 2011-ben, 2013-ban is megkapta már ezt a címet. A közlemény szerint a díjban minden évben világszerte mintegy 150 kiválasztott pénzügyi intézmény részesül. Az elismerést egy részletes kérdőív alapján ítélik oda a The Banker szakértői. Értékelik a pénzintézet pénzügyi eredményeit, növekedési- és teljesítménymutatóit. Emellett vizsgálják a bankok helyi gazdaságban betöltött szerepét, az általuk alkalmazott innovatív, új vagy költséghatékony technológiákat. A november 27-i, londoni díjátadón Hendrik Scheerlinck, a K&H Csoport vezérigazgatója vette át a rangos elismerést. Az idén júliusban a K&H a Magyarország legjobb bankja elismerést is elnyerte az Euromoney nemzetközi pénzügyi folyóirattól. Hendrik Scheerlincket pedig 2014 novemberében másodszor választották meg az Év bankárának az ország pénzügyi vezetői a Mastercard versenyén - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.