Gazdaság

Egészségvédelmi programot valósított meg uniós támogatásból a DARFÜ Nonprofit Kft.

Egészségvédelmi programot valósított meg uniós támogatásból a DARFÜ Nonprofit Kft.

2013. október 14., hétfő
Egészségvédelmi programot valósított meg uniós támogatásból a DARFÜ Nonprofit Kft.

A DARFÜ Nonprofit Kft. 2007 óta közreműködő szervezetként vesz részt Magyarország fejlesztési programjainak keretében megvalósuló pályázati konstrukciók lebonyolításában, menedzselésében. A magas terhelésnek kitett munkatársak egészségének fenntartása érdekében szükség volt az egészséges életmódhoz, a munkahelyi egészségfejlesztéshez kapcsolódó programok lebonyolítására.

A 10 millió forint összköltségű projekt keretében a társaság dolgozói részt vehettek egészséges táplálkozás témájú előadássorozaton, rendszeres testmozgást elősegítő foglalkozásokon, a lelki egészség védelme érdekében megvalósuló stresszkezelési programon, elsősegélynyújtó tanfolyamon és egészségügyi állapotfelmérésen is. A projekt részeként két egészségnap került lebonyolításra, melynek keretében bajnokságon, sportversenyeken, az egészséges életmódot népszerűsítő előadásokon vehettek részt a dolgozók. Az egészségfejlesztő programok kiegészítéseként sporteszközök beszerzésére is sor került a pályázat keretében. Az egészségvédelmi projekt megvalósítása 2013 szeptemberében sikeresen zárult. Sikeresen zárult a DARFÜ Nonprofit Kft. egészségfejlesztő programja, mely az "Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok" című TÁMOP pályázaton nyert uniós támogatást az Új Széchenyi Terv keretében. A program legfőbb célja a vállalati egészségvédelem és az egészséges életmód népszerűsítése volt a munkatársak körében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.