Gazdaság

Aktuális pályázatok testvérvárosi kapcsolatok és vállalati tanácsadás tématerületeken

Aktuális pályázatok testvérvárosi kapcsolatok és vállalati tanácsadás tématerületeken

2013. május 6., hétfő
Aktuális pályázatok testvérvárosi kapcsolatok és vállalati tanácsadás tématerületeken
sporolas02_penz_gs

A 2007-13-as EU programozási időszak végén a pályázati lehetőségek csökkennek, így egyre több gazdasági szereplő vagy intézmény szeretne még a rendelkezésre álló, elérhető forrásokhoz hozzájutni.

Az Európa Polgárokért Program Testvérvárosok polgárainak találkozói című pályázati alprogram az önkormányzatok vagy a non-profit szervezetek számára kínál lehetőséget, hogy összehozza a részt vevő települések polgárait, biztosítva, hogy a formális együttműködés mellett erős informális, személyes kapcsolatok alakulhassanak ki. A kölcsönös együttműködés jegyében legalább két ország részvétele a minimális partnerségi követelmény, melyből az egyik országnak EU-tagországnak kell lennie. A találkozó megrendezésekor a polgári részvétel, szerepvállalás illetve európai integrációra fontos összetevő. A résztvevők száma és a találkozó időtartama alapján 5000 eurótól 25 000 euróig igényelhető átalánydíjas támogatás. A június 1-ig beadható pályázatokkal az ez év október elseje és 2014. június 30-a között megrendezendő projektekre lehet támogatást igényelni. Egy másik pályázati lehetőség is nyitott: ez a Vállalati tanácsadás támogatása kkv-k számára című konstrukció. A tudásbázis fejlesztése létfontosságú ma egy vállalkozás számára, így az 50%-os támogatási intenzitással 100 ezer és 8 millió forint közötti támogatás igényelhető tanácsadás igénybevételére. Az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. a ROP-VTSA-2012-1135 számon akkreditált tanácsadó az online megjelenés, e-kereskedelem – számítógépes programozás; vállalati stratégia – üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás; marketing – PR és kommunikáció és szervezetfejlesztés – üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás területeken. A kis- és középvállalkozások még jelentkezhetnek erre a forrásra. Két szegedi cég, az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. és a Leonardo Kft. komplex, közös szolgáltatást nyújt a pályázatokhoz kapcsolódóan, mindkét vállalkozás több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. a pályázatírás, szerződéskötés, elszámolás, projektvezetés és tanácsadás területén kínál megoldást, míg a Leonardo Kft. a pályázatokhoz kapcsolódó nyilvánosság biztosítását, a kommunikációs tevékenységek elvégzését ajánlja az Ön figyelmébe. A fenti szolgáltatásokat kedvezményesen kínáljuk az Ön számára, melynek részleteiről az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft.-nél érdeklődhet. További információkat

ITT

,

ITT

és

ITT

olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.