Gazdaság

A Bonafarm Csoporté a 2013-as SZTE Alma Mater Díj + FOTÓK

A Bonafarm Csoporté a 2013-as SZTE Alma Mater Díj + FOTÓK

2013. március 13., szerda
A Bonafarm Csoporté a 2013-as SZTE Alma Mater Díj + FOTÓK

A Bonafarm Csoporthoz tartozó Pick Szeged Zrt. és Sole-MiZo Zrt. 133, a Szegedi Tudományegyetemen végzett hallgatót foglalkoztat.

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem öregdiák-szervezete hagyományosan az SZTE Tavaszi Állásbörze napján nyújtja át elismerését. Az SZTE Alma Mater Díjat immár nyolcadik éve érdemelheti ki az a cég, amely kimagasló létszámban foglalkoztat a szegedi egyetemen végzett hallgatókat, valamint szoros tudományos, szakmai kapcsolatot ápol a Szegedi Tudományegyetemmel, támogatja az universitas céljainak megvalósítását. Idén

Rácz Béla

általános rektorhelyettes és

Görög Márta,

az öregdiák-szervezet vezetője nyújtotta át a kitüntetést a TIK-ben a Bonafarm Csoport képviselőjének. Elhangzott: a cégcsoporthoz tartozó Pick Szeged Zrt. és Sole-MiZo Zrt. 133 embernek ad munkát, akik a Szegedi Tudományegyetemen szerezték diplomájukat.

Bessenyei Zsolt

regionális HR-vezető kiemelte: a megtisztelő díj hosszú évek sikeres kooperációjának gyümölcse. Ezt szeretnék tovább mélyíteni, minél több karra kiterjeszteni, ezért éppen ezekben a hónapokban dolgoznak ki egy komplex együttműködési keretmegállapodást az universitasszal. Ennek keretében közös kutatás-fejlesztési projektek, pályázatok, gyakoronoki programok, kedvezményes termékértékesítési akciók is megvalósulhatnak.

Az SZTE Alma Mater díj eddigi birtokosai:

2006:

Siemens

2007:

3C Szeged Kft.

2008:

GE Hungary Zrt. Healthcare K+F divízió

2009:

a Sanofi Aventis magyar tagvállalata, a Chinoin Gyógyszer- és Vegyészeti Termékek Gyára Zrt.

2010:

iKron cégcsoport

2011:

CAS Software Kft.

2012:

ContiTech Rubber Industrial Kft.

2013:

Bonafarm Csoport

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.