Gazdaság

Szakmai nap az új Munka Törvénykönyvéről

Szakmai nap az új Munka Törvénykönyvéről

2012. május 21., hétfő
Szakmai nap az új Munka Törvénykönyvéről

Az új Munka Törvénykönyvéről szóló szakmai nap Szegeden 2012. május 30-án, szerdán 9-16 óráig tart a Hotel Novotelben.

Az Országgyűlés elfogadta az Új Munka Törvénykönyvét. Ennek megfelelően 2012.07. 01-től változnak a szabályok, melyek mind a munkavállalókat, mind a munkáltatót érintik. Érdemes felkészülniük a munkáltatóknak, bérszámfejtőknek a július elsején életbe lépő új Mt.-re, és újragondolni szabályzataikat, módosítani dokumentumaikat, mert a tájékozottság itt is megfizetődő. Ismerje meg első kézből, közérthetően az új törvény szakértő értelmezőitől a 2012. évi munkajog gyakorlati értelmezését és konzultáljon az előadóinkkal személyesen!

Előadóink:

Bodnár Lilla

ügyvéd, a CEU HR képzésének oktatója, ELTE munkajogásza

Sívó-Darás Orsolya

bíró, Fővárosi Munkaügyi Bíróság Általuk Budapestre utazás nélkül, Szegeden első kézből kaphatnak átfogó képet a szabályozásról, a gyakran felmerülő általános kérdésekről, az aktuális problémákról és azok megoldási irányairól. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara és Magyar Építészeti Kamara tagjainak az előadáson való részvételért kreditpontok beszámítását teszi lehetővé. Részletes tematika, jelentkezés és további információ: www.diamondtopconsult.hu konferencia menüpontban illetve 06-30-5790-892 telefonszámon. A rendezvény részleteit

az alábbi linkre kattintva

tekintheti meg, online jelentkezésre pedig

ide kattintva

van lehetőség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.