Gazdaság

Előadások a vállalkozásfejlesztésről

Előadások a vállalkozásfejlesztésről

2012. május 29., kedd
Előadások a vállalkozásfejlesztésről

A vállalkozásfejlesztés, iparjogvédelem lesz a témája az MTESZ székházban június 6-án tartott rendezvénynek, amely előzetes regisztrációval ingyen látogatható.

Vállakozásfejlesztés a tudásalapú társadalomban címmel tartanak rendezvényt június 6-án. Az MTESZ székház I. emeleti előadóterem (H-6720 Szeged, Kígyó utca 4.) délelőtt 9 órától több előadást is hallhatunk az iparjogvédelem alapjairól, szerepéről a vállalkozásfejlesztésben.

Programok:

9:00 - 9:15 Regisztráció 9:15 – 10:45 Az iparjogvédelem alapjai Molnár István szabadalmi ügyvivő, DA-RIÜ KhE. 11:00 – 12:30 Az iparjogvédelem szerepe a vállalkozásfejlesztésben Molnár István szabadalmi ügyvivő, DA-RIÜ KhE. 12:30 – 13:30 Büféebéd A rendezvényen történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezés a central@darinno.hu e-mail címen vagy a +36-62/549-500-as telefonszámon lehetséges. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak! A részletekért tekintse meg

a rendezvény plakátját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.