Gazdaság

Egészségnap a Dorozsmai Nagybani Piac Üzemeltető Kft.-nél

Egészségnap a Dorozsmai Nagybani Piac Üzemeltető Kft.-nél

2011. július 1., péntek
Egészségnap a Dorozsmai Nagybani Piac Üzemeltető Kft.-nél

A Dorozsmai Nagybani Piac Üzemeltető Kft. munkahelyi egészségfejlesztési program megvalósítására közel 10 millió forintot nyert az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében – hangsúlyozta Papp Róbert, a Dorozsmai Nagybani Piac Üzemeltető Kft. ügyvezetője.

A Dorozsmai Nagybani Piac Üzemeltető Kft. munkavállalói körében az egészség iránti felelősség és az öngondoskodási képesség erősítése céljából egy pályázati projekt keretében július 1-én, pénteken Egészségnapot szervez a dolgozók számára. Az Egészségnap keretén belül a dolgozók több tornagyakorlatsort próbálhatnak ki, az egészséges táplálkozásról, az egészség megőrzésről hallhatnak előadást, valamint több sportágban (kosárlabda, tenisz, ping-pong, foci) mérhetik össze tudásukat. A pályázati projekt az Egészségnapon kívül többek között egészségterv elkészítését, egészséges táplálkozás, illetve energia-egyensúly megtartására irányuló programok, rendszeres testmozgást elősegítő szabadidős programok, elsősegély nyújtási és baleset megelőzési programok megvalósítását tartalmazza. A projekt eredményeképpen várhatóan az egészségüket hosszútávon megőrző munkaerő áll majd rendelkezésre, illetve a projekt hozzájárul ahhoz, hogy a Dorozsmai Nagybani Piac, mint a vidék legnagyobb termelői nagybani piaca, korszerű agrár-logisztikai és szakmai szolgáltatásokat biztosítson a térség meghatározó kereskedői és termelői számára. Az uniós támogatás fedezi a költségek 100 százalékát. A Dorozsmai Nagybani Piac Üzemeltető Kft. közel 10 millió forint elnyert támogatást kapott a projekt tevékenységeire.

(x)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.