Gazdaság

Ismét Reklámhét Szegeden

Ismét Reklámhét Szegeden

2011. április 28., csütörtök
Ismét Reklámhét Szegeden

2011. május 2. és 6. között a Magyar Reklámszövetség kezdeményezésére ismét megrendezik a Reklámhetet, a Reklám PR-jét, melyhez a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kommunikációs és Reklámklubja évek óta csatlakozik. A programsorozat szervezésében egyre több helyi alkotó műhely és oktatási intézmény vesz részt, minek köszönhetően az idei évben Szegeden a Reklámhét május 2. és 13. között várja az érdeklődőket.

A rendezvénysorozat célja, hogy bemutassa a városban tevékenykedő kreatívok értékteremtő munkáját, valamint megteremtse a több szakmai területet is mozgásba hozó reklám kollektív PR-jét. Az ingyenesen látogatható rendezvénysorozat programjait az alábbiakban olvashatják. A rendezvényekről részletesen a

Reklám7

oldalon, illetve ott a kiemelt rendezvények címére kattintva olvashatnak.

Május 2. (hétfő) 10 óra:

Szegeden megszületni jó! Gyakorlatias eszmecsere a jövőt alakító technológiák és technikák alkalmazási lehetőségeiről az innovatív cégek fejlődése érdekében Helyszín: Factory Creative Studio (József A. sgt.) Szeged újra átélve - szövegíró (copywriter) pályázatot hirdet a Factory. A részvételi szándékot május 2-áig lehet jelezni a pr@factory.co e-mail címen.

Május 3. (kedd) 10.00-13.00:

Szellemitulajdon-védelmi és vállalkozásismereti fórum „Védjegy; hamisítás és az ellene való fellépés – ennek jogi – és gyakorlati eszközei” témakörben Helyszín: CSMKIK Székház (Párizsi krt. 8-12.)

Május 4. (szerda) 10.00-12.00; 14.00-16.00:

Most mutasd meg Út a vállalkozóvá válás felé (a diák kreativitás „üzleti célú” hasznosítása) Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar aulája (Kálvária sgt. 1.)

Május. 5. (csütörtök):

Reklám Nyílt Nap Látogatás a szegedi alkotóműhelyekben (grafikai stúdiók, nyomdák, elektronikus média szerkesztőségek, kiadók, call centerek)

Május 6. (péntek) 20.30:

Díjnyertes reklámfilmek vetítése Helyszín: Belvárosi mozi (Vaszy Viktor tér 3.)

Május. 9. (hétfő) 10.00:

Pusztába kiáltott szó?! Rádiós nap a kommunikációs csatorna jelenéről és jövőjéről, a hirdetések és a kommunikáció újdonságairól a hatékonyság és az ár/érték arány jegyében Helyszín: CSMKIK Székház (Párizsi krt. 8-12.)

Május 10. (kedd) 10.00-15.00:

Kicsi, magyar és felelős(?) Kis és közepes vállalkozók kommunikációs szakmai napja Helyszín: CSMKIK Székház (Párizsi krt. 8-12.)

Május 10-13. (kedd-péntek):

"No Kamu” Hamis tárgyak kiállítása Helyszín: CSMKIK Székház (Párizsi krt. 8-12.)

Május 13-14. (péntek-szombat):

„Kulturális Séta Szeged 11” A Dekorszövetség meghirdeti a „Kulturális Séta Szeged 11” című programját, azaz a II. Szegedi Belvárosi Kirakatversenyt és a „Művészi Installáció – az üres kirakatokban” versenyeket.

Május 9-29.:

Üzenetek Európából – Plakát kiállítás Helyszín: a REÖK-palota előtti tér (Tisza Lajos krt. 56.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.