Gazdaság

A vidéki utasokat is megcélozta a Malév

A vidéki utasokat is megcélozta a Malév

2011. március 3., csütörtök
A vidéki utasokat is megcélozta a Malév

Menetrend szerinti buszjáratokat indít vidéki utasainak a Malév, négy megyeszékhelyről: Debrecenből, Miskolcról, Pécsről és Szegedről áprilistól - közölte a légitársaság az MTI-vel csütörtökön.

Az utasoknak check-int, frissítőt, wifi-szolgáltatást, a repülőtéren pedig gyorsított utasbiztonsági ellenőrzést kínál a cég. A nemzeti légitársaság gördülő járatai - melyet a kassai buszjárathoz hasonlóan az AirportShuttle-Minibusz üzemeltet - naponta háromszor kötik össze a négy megyeszékhelyet a ferihegyi repülőtér 2-es termináljával április elejétől. Az utasok így mentesülhetnek a transzfer megszervezésétől, esetleges szállás és parkolási költségtől. A repülőtérre érkezve sem kell a jegykezelésre várniuk, hiszen a légitársaság már a földi járat során lehetővé teszi számukra a légi járatokra történő bejelentkezést (check-in). A buszok közvetlenül a repülőtéri terminál elé érkeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.