Gazdaság

Nincs szükség pályázatírói siserahadra

Nincs szükség pályázatírói siserahadra

2011. január 27., csütörtök
Nincs szükség pályázatírói siserahadra

Az Új Széchenyi-terv gyökeresen eltér az elmúlt nyolc évben meghirdetett tucatnyi fejlesztési programtól - írja a Magyar Nemzet.

Az Új Magyarország-terv és a második Széchenyi-terv között sem a stratégiát, sem a célokat, sem pedig a pályázatokat illetően nem mutatható ki hasonlóság – derül ki a 2011–2013 közötti fejlesztési tervek legfrissebb összevetéséből. Eszerint a korábbiaktól eltérően a pályázatokat az eddigi hat minisztérium helyett mindössze egyetlen kezeli, és a támogatásokra vonatkozó 22 jogszabály is megszűnik. Duplájára nő az egyszerűsített elbírálás alá eső pályázatok száma, a programokat merőben új szempontok alapján tervezték, a forrásokat pedig átcsoportosították. A korábbiaknál jóval kevesebbet kell költeni a pályázatíró cégekre is – írja a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.