Gazdaság

Kiköltekeztünk karácsonyra

Kiköltekeztünk karácsonyra

2010. december 29., szerda
Kiköltekeztünk karácsonyra

Karácsony hetében, vagyis aranyvasárnap és december 24-e között jelentősen nőtt a kiskereskedelmi forgalom, sok cég számolt be erős forgalomról, a válság előtti hangulatot idézték a vásárlások - írja az mno.hu.

Vámos György

, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára szerint a jelentős karácsony előtti forgalom is alátámasztja azon várakozásukat, hogy decemberben 5 százalékkal nőhet a teljes kiskereskedelmi forgalom 2009 utolsó hónapjához képest. A karácsonyi forgalom idei növekedését az OKSZ szerint alátámasztja a kiskereskedelem harmadik negyedévi bővülése, ami „megtörte” a 2007 óta tartó folyamatos visszaesést. A Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján nőtt a háztartások teljes fogyasztása, ami kedvezőbb év végi fogyasztási piaci lehetőségeket vetít előre. (Forrás:

mno.hu

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.