Gazdaság

Megnyílt az újvidéki mezőgazdasági vásár

Megnyílt az újvidéki mezőgazdasági vásár

2010. május 15., szombat
Megnyílt az újvidéki mezőgazdasági vásár

Szombat délben megnyílt az újvidéki nemzetközi mezőgazdasági vásár, amelyen 1300 hazai és külföldi kiállító vesz részt. A gazdasági rendezvényt Bojan Pajtić vajdasági kormányfő nyitotta meg. Saša Dragin szerb mezőgazdasági miniszter beszédében kiemelte, hogy Szerbia most a világ mezőgazdaságának a központja, írja a Beta hírügynökségre hivatkozva a Vajdaság Ma hírportál.

Az idén első ízben a nemzetközi árumintavásárnak van partnerországa is. Ez most Magyarország, amelynek szervezésében számos tudományos tanácskozást tartanak, de kulturális rendezvényeket is a MađArt keretében számos újvidéki helyszínen. Magyarország képviselői ezt jó alkalomnak nevezték az együttműködés fejlesztésére. A vásáron, amely május 20-áig tart nyitva, száz magyarországi cég vesz részt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.