Gazdaság

Burkolatjavítási munkák a 43-as főúton

Burkolatjavítási munkák a 43-as főúton

2010. május 5., szerda
Burkolatjavítási munkák a 43-as főúton

A Szeged–Makó–Nagylak útvonalon, amennyiben az időjárás is engedi, nagy felületű burkolatjavítási munkálatok kezdődnek május 6-án reggel 7 órától - tájékoztat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Csongrád megyei igazgatóság közleménye. A javítási munkák során egyes helyeken félpályás útlezárásra kell a közlekedőknek számítaniuk. A felújítási munkák befejezése május 27-re várható.

A nagy felületű burkolatjavítási munkák Kiszombor és Ferencszállás között a 28-as kilométernél kezdődnek, ahol váltakozó irányú félpályás útlezárást vezet be a Magyar Közút. A kivitelező reggel 7-től este 5 óráig jelzőőrös irányítás mellett folyamatosan dolgozik. Az éjszakai órákra jelzőlámpás forgalomirányítást vezet be a Közút, továbbá a munkaterület szélén sávos terelőtáblákat is kihelyez a cég. A felújítandó szakaszon 60 km/h-s sebességkorlátozás lép életbe, kivéve a közvetlen munkaterületet, ahol 40 km/h-s sebességhatárt vezet be a Közútkezelő. A felújítások idejére torlódások várhatók, ezért a lakosság türelmét és megértését kéri a Közút.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.