Gazdaság

Megújul a szegedi Bertalan híd

Megújul a szegedi Bertalan híd

2010. március 29., hétfő
Megújul a szegedi Bertalan híd

A tervek szerint 2010. március 30-án dilatációs szerkezeti javítási munkák kezdődnek a szegedi Bertalan hídon. A munkálatok várhatóan egy hónapig, azaz 2010. április 30-ig tartanak - olvasható a Magyar Közút sajtóközleményében.

A munkát két ütemben, fél-fél pályás forgalomterelés mellett végzi a kivitelező. A híd nagy forgalmára való tekintettel az első ütemhez szükséges forgalmi rendet március 29-éről március 30-ára virradó éjszaka alakítja ki a Magyar Közút. A szükséges útburkolati jelek ragasztását az esős időjárás azonban meghiúsíthatja. Ebben az esetben a szükséges forgalomtechnikai beavatkozásokat a legközelebbi csapadékmentes éjszakán végzi el a társaság, így a munkálatok kezdési ideje is ennek megfelelően módosulhat. A híd dilatációs szerkezetének megjavítása és az eredeti forgalmi rend visszaállítása 2010. április 30-ára várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.