Gazdaság

A nép hangja és a mi kérdéseink!

A nép hangja és a mi kérdéseink!

2008. június 18., szerda
A nép hangja és a mi kérdéseink!

Talán nem véletlen, hogy amiről írtunk, az olyan közfelháborodást váltott ki, hogy a kormány most az egyszer belátta: ez így nem fog menni. Nem is vártuk, hogy ennek okán azon nyomban lemondjanak, de legalább megpróbálják menteni a menthetőt. A rájuk jellemző kapkodással és törvénytelenséggel jártak el ismét.

"

Bajnai Gordon

és

Draskovics Tibor

gazdasági, illetve igazságügyi miniszterek levélben kérik arra az okmányirodákat, hogy az egyéni vállalkozók TEÁOR-számainak módosítása ügyében tekintsenek el a hatályos törvénytől, mert a vonatkozó jogszabály módosulni fog" -

szólnak a hírek

. Már csak azt kell tisztázni, hogy kérésről vagy parancsról van szó ez ügyben, mert ismereteink szerint egy miniszter sem írhatja fölül a jogot, még ha szívesen jogot is formálna erre. Ezért maradnak a kérdéseink: Megbüntetik-e az a válallkozást, mely nem rendezi sorait az EU-harmonizációs törvénynek megfelelően? Ha nem, miért nem? Van-e Magyarországon jogbiztonság? Bajnai Gordon és Draskovics Tibor aláírása mihez elég, s ezek a szignók a mai Magyarországon mire elégségesek úgy általában?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.