Helyben készült édességekkel és fagylaltokkal kényeztethetik magukat az édesszájúak.
A Reök-palota földszintjén elhelyezkedő 200 négyzetméteres cukrászdában minden helyben készül - a tulajdonos, Mannah Reda szerint. Az új cukrászat kialakításánál különösen figyeltek arra - mesélte nekünk a tulajdonos, hogy a belső tér tökéletesen illeszkedjen a Reök-palotához, mintha az üzlet mindig is ott lett volna, és az épület szerves része lenne. Ez sikerült, a látvány önmagáért beszél. A cukrászat egyébként nem csak attól különleges, hogy a termékeiket helyben készítik, hanem attól is, hogy figyelnek a vásárlók igényeire. A cukorbetegek és a laktóz érzékenyek is nyugodtan betérhetnek a cukrászdába, mert számukra is bő kínálattal szolgál az üzlet. A cukor és tejcukormentes édességeken kívül természetesen Szó Gellért díjnyertes tortáit is megtalálni a pultban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.