Gasztro

Imádják a szegedi lány finomságait Kaliforniában

Imádják a szegedi lány finomságait Kaliforniában

2017. november 18., szombat
Imádják a szegedi lány finomságait Kaliforniában

De vajon mit készíthet, ami ennyire elnyerte az amerikaiak tetszését?

A

Bors

derítette ki, hogy kürtőskalács-fagylaltot árul saját boltjában a Szegedről Kaliforniába távozott Szabó Szandra.

Három évvel ezelőtt érkezett a kaliforniai Los Angelesbe és egy igazi hungarikumot vitt az óceánon túlra, a kürtőskalácsot. Alapítótárs, cukrász, szakács és igazgató is a cégénél, a House of Chimnay Cakes-nél.

A kürtőskalácstésztából azonban nem a nálunk megszokott hengert, hanem tölcsért készített. Ezt megforgatja például "karamellben, dióban, fahéjban vagy kakaóban, és abba méri a különböző ízű fagylaltokat, amit azután még mindenféle különlegességgel díszít.

Ehhez csokoládé- vagy egyéb, például málnaöntetet, és csokidarabokat, süteménymorzsákat, kekszet, trópusi és egyéb gyümölcsöket, pattogatott kukoricát használ" - számolt be a Bors. A visszajelzések nagyon pozitívak, a vásárlók dicsérik, sőt vegánoknak is ajánlják a lány termékeit.

(Kép: House of Chimney Cakes/Facebook)

Vágólapra másolva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.