Elmondom

SZerinTEd? - Mészáros János válaszol

SZerinTEd? - Mészáros János válaszol

2014. január 16., csütörtök
SZerinTEd? - Mészáros János válaszol
SZS20140116_joarcok_003

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mi a véleményed a valóságshowkról és a többszöri halálából újraélesztett VV hatodik szériájáról?

Mai bemutatkozónk

Mészáros János

, aki a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karán tanul kémiát. A szegedi srác azt mondta, a tévében és az újságokban is próbálja magát távol tartani a valóságshow műsorok világától, sikerrel. Úgy érzi, a VV6 már nagyon erőltetett szériája az RTL klub produkciójának, a történések és a szereplők teljesen elrugaszkodtak a valóságtól.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

János egyetért azokkal, akik úgy tartják, a csatornák alapos és pontos előválogatást követően keresik a legmegfelelőbb embereket a népbutításra, akik olyasmivel "tűnnek ki" a társadalomból, mint a nimfománia.

Zenelista:

- AC/DC - Tankcsapda - Rammstein - Rúzsa Magdi - Subscribe

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.