Elmondom

SZerinTEd? - László Attila válaszol

SZerinTEd? - László Attila válaszol

2013. november 20., szerda
SZerinTEd? - László Attila válaszol
SZS20131118_joarcok_007

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mi a véleményed az egyetemi kari és kolesznapokról?

Mai bemutatkozónk László Attila, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karára jár. A budapesti fiú - lévén, hogy albérletben lakik - csak időként "garázdálkodik" a kollégiumok falai között, akkor is főként az Apáthy-kollégiumban bukkan fel a barátok és ismerősök miatt. míg a koleszos bulikat inkább a változatos társaság miatt kedveli, addig az (egykori) SZOTE zártabb közössége miatt vonzza. Azt mondja, ezek a partik főleg témái miatt érdekesek: a White coat bulikat különösen ötletesnek tartja.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Attila úgy fogalmazott, albérletes lévén meg van az az előnye, hogy szűk körben, otthon "szabadidős elfoglaltsággal" tud felkészülni az éjszakára. Szerinte mindenkinek saját felelőssége, hogy hogyan választja meg a maga bulizási szokásait, s attól, hogy időnként hosszúra engedi valaki a gyeplőt, még nem kell beskatulyázni a hányásig ivók körébe.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet)

- Avicci - Borgore - Nobody Moves - Egy trep remix - Egy zedd remix

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.