Egyház

Jó kezekbe került a Karitász vetőmagadománya a Dregits házaspárnál + FOTÓK

Jó kezekbe került a Karitász vetőmagadománya a Dregits házaspárnál + FOTÓK

2016. június 3., péntek
Jó kezekbe került a Karitász vetőmagadománya a Dregits házaspárnál + FOTÓK
vetomagadomany008

A tavasz folyamán országosan 1600 családot ajándékozott meg vetőmaggal a Szeged-Csanádi Egyházmegyei Karitász, hogy ezzel is segítse azon rászorulókat, akik így meg tudják termelni saját szükségleteikre a zöldségféléket a nyár folyamán.

Szegeden

Dregits Zoltán

és felesége,

Zsuzsa

is részesült az

adománycsomagból

, mely többek között karalábé, saláta, répa, petrezselyem és más alapvető zöldségfélék vetőmagjait tartalmazta. A házaspár huszonkétezer forintos havi jövedelemből él, és igyekeznek mindent megtenni azért, hogy lehetőség szerint előteremtsék a szükségleteikre valót. Kiskertjükben már kikeltek a palánták. Zsuzsa, aki a család „főkertésze”, férje segítségével naponta gondozza, ápolja a kiskertben nagyon szépen rendezett sorokban sarjadozó palántákat. Erejükhöz mérten szorgalmasan foglalatoskodnak a kerttel, holott mindketten súlyos betegségekkel is küzdenek. Ott jártunkkor jogos büszkeséggel mutatták meg, hogy szorgalmas munkájuk eredményeként milyen képet mutat most a vetemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.