Egyház

Az én pápám - emlékkönyvet nyitnak honlapjukon a ferencesek

Az én pápám - emlékkönyvet nyitnak honlapjukon a ferencesek

2011. április 15., péntek
Az én pápám - emlékkönyvet nyitnak honlapjukon a ferencesek

A május elsején a boldogok sorába lépő II. János Pál pápa negyedszázada hirdette meg a világ vallási vezetőinek első assisi találkozóját a békéért, a kiengesztelődésért. Az évforduló alkalmából XVI. Benedek pápa ismét Szent Ferenc szülővárosába hívja október 27-re a világvallások képviselőit.

II. János Pál

boldoggá avatása és az assisi találkozó évfordulójának közeledtével a ferencesek honlapjukon – ferencesek.hu – emlékkönyvet nyitnak a húsvétot megelőző nagyhéten. Személyes, ugyanakkor közérdeklődésre számot tartó vallomásokat, a pápával kapcsolatos emlékek felidézését várják mindazoktól, akik úgy érzik, életüket gazdagította, tartalmasabbá, szebbé tette a lengyel pápa. A 15-20 sornál nem hosszabb közléseket az emlekkonyv@ferencesek.hu címre kérik. Az értékes tanúságtételeket szerkesztett formában elhelyezik honlapjukon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.