Egyház

A Szeged-Csanádi Egyházmegye hírei

A Szeged-Csanádi Egyházmegye hírei

2009. május 30., szombat
A Szeged-Csanádi Egyházmegye hírei

A Szeged-Csanádi Egyházmegye aktuális híreit ajánljuk olvasóink szíves figyelmébe.

Május 31-én, Pünkösd vasárnap 10 órakor az ünnepi szentmisét a Szegedi Dómból közvetíti a Magyar Katolikus Rádió és a Kossuth Rádió.

Június 1-jén, pünkösd hétfőn a 10 órai szentmisét szintén a Szegedi Székesegyházból közvetíti a Magyar Katolikus Rádió. Mindkét misét

Kiss-Rigó László püspök

celebrálja. A Csongrád megyére érvényes

pünkösdi miserendet megtekintheti ITT is.

„Úton a Bibliával"

címmel Bibliatúrát szerveznek a Szalvátor nővérek a Mecsekbe, július 20. és 24. között. Program: bibliai elmélkedések, beszélgetések, erdei túrák, közös és egyéni imák, tóparti fürdőzés, városnézés. Szállás: Hosszúhetény - Püspökszentlászló, Életrendezés Háza, emeletes ágyakon. Költségek: Szállás: 7200 Ft, Étkezés: 6000 Ft, Belépők: 3500 Ft. Keresettel nem rendelkezőknek 1600 Ft kedvezmény, diákigazolvánnyal pedig további kedvezmények vehetők igénybe. 18 és 35 év közötti fiatalok jelentkezését várják 2009. június 15-ig. Jelentkezés és további információ Moser Erika nővérnél: erika_sds@hotmail.com vagy tel: 06/20-7700-765, valamint a www.sds-hungary.hu oldalon).

Az egyházmegyei ifjúsági tábor

idén június 29-július 5. között lesz Domaszék Zöldfáson, 13-18 éves fiatalok számára. A téma Szent Pál évéhez kapcsolódik: "Úton-útfélen". Programok: kirándulás Szarvasra, strandolás Mórahalmon, beszélgetések, sportos játékok, tanúságtevő vendégek, kézműves foglalkozások. A táborvezetők idén is Pálfai Zoltán atya, Veréb László atya és Forgó Miklós lesznek. A részvételi díj 8.000 Ft, mely tartalmazza a teljes ellátást és a programokat. A jelentkezéseket - a június 5-i határidőig - Suller Melinda SJC és Pótári Mihály nevére lehet küldeni, a ifjusag@felrazas.hu elektronikuslevél-címre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.