Egyetem

Idén is tartanak Szegeden Pont Ott Partit, méghozzá kiváló programokkal

Idén is tartanak Szegeden Pont Ott Partit, méghozzá kiváló programokkal

2024. július 11., csütörtök
Idén is tartanak Szegeden Pont Ott Partit, méghozzá kiváló programokkal

Hamarosan újból eljön a nyár sokak által egyik legnagyobb izgalommal várt eseménye: a Pont Ott Parti. Július 24-én a Dugonics téren, az SZTE Rektori Hivatala előtt tartják a rendezvényt.

 

Már nagyon izgulsz az egyetemi felvételi miatt? Alig várod, hogy végre kiderüljön, szeptembertől melyik szakon folytathatod a tanulmányaidat? Ideje elengedni a feszültséget: 2024-ben is hív Szegeden a Pont ott Parti – az ország legnagyobb ponthatár-hirdető bulisorozata. Gyere, várjuk együtt az SMS-eket és az új SZTE-s életed kezdetét! Már most belekóstolhatsz az egyetemi közösségi életbe!

- hívják  fel a figyelmet az egyetem honlapján.

A ponthúzást óriás kivetítőn közvetítik, a pazar hangulatról több fellépő is gondoskodik. A pontok kihirdetése előtt bemutatkozik a Sounds of Szeged Tehetségkutató verseny győztese, a The Roving Chess Club együttes és DJ Lennard. A felfedett ponthatároknak az ország egyik legnépszerűbb zenekara, a Carson Coma koncertjével örülhetnek a diákok.

Az esemény programja (a részvétel ingyenes):

18:30-19:15 Sounds Of Szeged Tehetségkutató verseny győztese, a The Roving Chess Club

19:15-20:30 Dj Lennard

19:50-19:55 Köszöntő

20:00 Ponthúzás

20:30 Carson Coma koncert

21:45 Dj Lennard

23:00 Pixa

24:00 az esemény zárása

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.