Egyetem

Titkos helyiségek tárulnak fel az SZTE fotóriporterein keresztül

Titkos helyiségek tárulnak fel az SZTE fotóriporterein keresztül

Márton Andrea
2024. január 17., szerda
Titkos helyiségek tárulnak fel az SZTE fotóriporterein keresztül

Laboroktól a műtőkig "titkos" egyetemi helyiségek tárulnak fel a Szegedi Tudományegyetem fotóriporter kollégáinak objektívjén keresztül. Ahova az átlagemberek csak a Kutatók Éjszakáján nyerhetnek betekintést, ott hétköznapi vendégek az egyetem újságírói és fotósai.

 

Az SZTE NKI hírszerkesztőség feladata, hogy megörökítsen minden fontos pillanatot az intézmény életében amelyekről az SZTE honlapján megjelenő cikkekben, közleményekben, az NKI által kiadott magazinokban olvashatunk.

A Szegedi Tudományegyetem fotóriportereinek fényképeiből válogatott sajtófotó kiállítás Karikó Katalin születésnapján nyílt meg a Szent-Györgyi Albert Agórában. A kiállítók – Bobkó Anna, Molnár Dóra, Kovács-Jerney Ádám és Sahin-Tóth István.

A képaláírásokhoz tartozó QR kódokon keresztül bővebben is olvashatunk az adott fotóhoz kapcsolódó hírről. A kiállítást február 3-ig tekinthető meg.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.