Egyetem

Önkénteseket keres az SZTE Füvészkert

Önkénteseket keres az SZTE Füvészkert

Kovács György
2024. január 18., csütörtök
Fotó: ZEPE
Önkénteseket keres az SZTE Füvészkert

A Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében tartandó rendezvények lebonyolításához keresnek lelkes önkénteseket, akik a több mint 100 éves Füvészkertben vállalhatnak a rendezvényekhez kapcsolódó munkát. Ilyen önkéntes tevékenységek például a vendégek fogadása, látogatók irányítása, tájékoztatása, esetenként a forgalom irányítása, kézműves állomásokon való segítség, a programok előtti és az azokat követő pakolási és rendezési feladatok.

Szeretnénk egy állandó, hosszútávon is megbízható csapatot szervezni, akik előzetes felkészítést követően már jól ismerik a Füvészkertet, magabiztosan mozognak a területén, így hatékonyan képesek segíteni a rendezvények lebonyolításában

- olvasható az SZTE Füvészkert közösségi oldalán. Kiemelték, fontos, hogy az önkéntesek elfogadják a Füvészkert működési szabályzatát, ezt betartva végezzék munkájukat és ezt képviseljék a látogatók felé is.

A jelentkezést követően egy rövid, de több alkalomból álló felkészítést tartanak, majd ezután kezdhetik meg munkájukat az önkéntesek.

A jelentkezést önéletrajzzal és motivációs levéllel várják a sztary.erika@szte.hu címen 2024. február 12-ig.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.