Egyetem

Az SZTE 29 keresztféléves mesterképzést hirdetett meg

Az SZTE 29 keresztféléves mesterképzést hirdetett meg

2023. október 19., csütörtök
Az SZTE 29 keresztféléves mesterképzést hirdetett meg

A 2023-as keresztféléves felvételi eljárásban 29 mesterképzést hirdetett meg a Szegedi Tudományegyetem, amelyekre november 15-ig lehet jelentkezni.

A képzések nappali és levelező tagozaton is elérhetőek, amelyeken belül mind államilag finanszírozott, mind önköltséges helyek meghirdetésre kerültek.

A Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar filozófia, finnugrisztika, francia nyelv, irodalom és kultúra, hungarológia, kommunikáció- és médiatudomány, olasz nyelv, irodalom és kultúra és vallástudomány mesterképzésre várja a jelentkezőket.

Az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar  szociálpolitika, a Gazdaságtudományi Kar marketing, nemzetközi gazdaság és gazdálkodás (angol nyelven), pénzügy és vállalkozásfejlesztés szakokon indít mesterképzéseket a keresztfélévben.

A Mérnöki Kar élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki, élelmiszermérnöki, mechatronikai mérnöki, gépészmérnöki, valamint műszaki menedzser szakokra, a Mezőgazdasági Kar környezetgazdálkodási agrármérnöki, növényorvosi, természetvédelmi mérnöki és vidékfejlesztési agrármérnöki mesterképzésére várja a jelentkezőket.

A Természettudományi és Informatikai Kar alkalmazott matematikus, fizikus, gazdaságinformatikus, info-bionika mérnöki, környezetmérnöki, matematikus, mérnökinformatikus, programtervező informatikus, vegyész mesterképzéseket kínál.

A felvételizők 2023. november 15-ig a felvi.hu oldalon elérhető E-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket. A jelentkezés hitelesítésének határideje az eddigi évekkel ellentétben szintén 2023. november 15-e. A felvételi eljárással kapcsolatos tudnivalók azSZTE Felvételi oldalánolvashatók.

Borítókép: SZTE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.