Egyetem

Jászai Gellért lett az SZTE-t fenntartó alapítvány kuratóriumi tagja

Jászai Gellért lett az SZTE-t fenntartó alapítvány kuratóriumi tagja

2023. április 14., péntek
Jászai Gellért lett az SZTE-t fenntartó alapítvány kuratóriumi tagja

A 4iG csoport elnökét, Jászai Gellértet választották meg a Szegedi Tudományegyetemért Alapítvány kuratóriumi tagjává. A 4iG közleménye szerint a csoport elnöke tovább erősíti a hazai informatikai-távközlési szektor, az innovációk és a szegedi képzések kapcsolatát.

Az egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumi ülésén Jászai Gellértet, a 4iG Nyrt. elnökét választották meg új tagnak. A kuratóriumnak azért kellett új tagot választania, mert Lantos Csaba energiaügyi miniszter lemondott a pozícióról.

A cég közleménye szerint az együttműködés az SZTE hallgatóit támogatja általános távközlési, valamint informatikai ismereteik megszerzésében, továbbá speciális képzéseket nyújt a digitalizáció és az infokommunikáció területén.

Szabó Gábor, az SZTA kuratóriumi elnöke úgy fogalmazott, Jászai Gellért ,,a magyar informatikai és telekommunikációs ágazat meghatározó szereplője, akiszerteágazó üzleti tapasztalatának köszönhetően egyedülálló értéket és szemléletmódot hozhat akuratórium munkájába."

Jászai a megválasztását követően annyit mondott, tovább erősíti a Szegedi Tudományegyetem tudását a digitális tudás és gazdaság kapcsolatában.

(via Index)
Kép forrása: 4iG Nyrt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.