Egyetem

Új élet vár: felvételi pontszámokat hirdettek a Dugonics téren

Új élet vár: felvételi pontszámokat hirdettek a Dugonics téren

2022. július 21., csütörtök
Új élet vár: felvételi pontszámokat hirdettek a Dugonics téren

Bár ezekben a percekben is zajlanak a boldogság (vagy épp a vigasz) órái egy kiadós ValMar-koncerttel, pontban este 8-kor kihirdették az idei felsőoktatási ponthatárokat.

Idén is megtartották a Pont Ott Partit a Szegedi Tudományegyetem épületénél. A várakozás óráiban több ismertebb DJ adta a talpalávalót. A Rádió 1 stábjának konferálásában pedig sor került tombolára is, melynek keretében igen értékes ajándékokat, többek között SZIN bérletet nyerhettek a résztvevők.

A színpadon két ,,pólóvető" ágyú is helyet kapott, ami véletszerűen lőtt ki egy-egy pólót a tér irányába. Ezen kívül saját standot kapott a Szegedi Ifjúsági Napok, a Magyar Honvédség katonai toborzósátra is felállt, de a Mathias Corvinus Collegium (MCC) is részt vett az eseményen.

A felvi.hu adatai alapján továbbra is ,,slágerszak" a kommunikáció- és média 420 ponttal, valamint a pszichológia 438-al. Az orvosira 418 kellett, míg a jogi kar jogász szakára 436.

Az eseményen a Szegedma is ott volt, ahol az öröm pillanatainak élő közvetítésén túl a felvételizőkkel is beszélgettünk - erről videónk hamarosan érkezik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.