Egyetem

Karikó Katalin tanácsaival gazdagodhatunk az Educatio Kiállításon

Karikó Katalin tanácsaival gazdagodhatunk az Educatio Kiállításon

2022. január 10., hétfő
Karikó Katalin tanácsaival gazdagodhatunk az Educatio Kiállításon

Január 13. és 15. között ad otthont a fővárosi Hungexpo a hazai felsőoktatás legnagyobb börzéjének, az Education Kiállításnak. Az eseménytől természetesen nem marad a távol a centenáriumát ünneplő Szegedi Tudományegyetem sem, ugyanakkor online is elérhető lesz az expó.

Az intézmény célja idén is a pályaválasztás előtt álló középiskolások megszólítása. A látványos stand mellett a SZTEminárium magazin különkiadásával is készülnek az egyetem képviselői, melyben helyet kapnak Karikó Katalin jótanácsai is.

A szegedi alumni jótanácsai között szerepel a személyes kapcsolatok fontossága, valamint hogy higgyünk önmagunkban és fókuszáljunk arra, amit éppen tenni szeretnénk.

Aki kíváncsi a professzor jótanácsaira, az online el is olvashatja őket, de a karok rövid bemutatkozás, illetve a különböző lakhatási lehetőségek előnyei és hátrányai is szót kapnak benne. Az egyetem 12 kara pedig nem csupán a budapesti standoknál, hanem online is elérhető lesz a kiállítás idején. Szóval minden lehetőség adott a szegedi középiskolásoknak, akár Szegedről is, hogy tájékozódjanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.