Egyetem

Pneumobilt építő diákokat támogatott az SZTE öregdiák-szervezete

Pneumobilt építő diákokat támogatott az SZTE öregdiák-szervezete

2021. január 15., péntek
Pneumobilt építő diákokat támogatott az SZTE öregdiák-szervezete

Az innovatív fejlesztést segítő támogatásra az SZTE Mérnöki Karának mezőgazdasági és élelmiszeripari gépész, gépészmérnök és műszaki menedzser szakos hallgatói pályázhattak. A pályázat nyertes hallgatói az Airrari-STECO Team tagjai, Gégény Ádám, Kocsispéter Viktor, Kozák Emese és Kun-Szabó Norman voltak.

A pályázat nyerteseinek díja fejenként 70 000 forint volt, melyet a 3i Fejlesztő és Szolgáltató Kft. 100 000 forinttal, a Varinex Informatikai Zrt. 50.000 forinttal, a Szegedi Universitasért 2007 Alapítvány pedig 130 000 forint értékű adománnyal támogatott.

Az egyetem öregdiák-szervezete és a pneumobilt fejlesztő hallgatók korábban is működtek már együtt – a minden évben megrendezett SZTE Alma Mater Weekend rendszeres kitelepülői, lehetőséget biztosítva a rendezvény látogatóinak a járművek megtekintésére és kipróbálására.

(Forrás: SZTE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.