Egyetem

Holnap leáll az ETR

Holnap leáll az ETR

2017. április 5., szerda
Holnap leáll az ETR
etr_printscreen

Április hatodikán, csütörtökön 16 órakor áll le az SZTE ETR tanulmányi rendszere, a Neptun április 26-án, szerdán indul el.

Korábban

megírtuk

, hogy az utolsók között tér át a Szegedi Tudományegyetem a Neptunra, az ETR-t áprilisban váltja fel az új tanulmányi rendszer. Egy hét alatt több mint 90 ezer adatot importálnak az informatikusok. A CooSpace és a Modulo a köztes időszakban is működni fog, bár egyes, tanulmányi rendszerhez szorosan kötődő szolgáltatásaik korlátozva lesznek. Akinek tanulmányi igazolásra lenne szüksége áprilisban, annak legkésőbb április 6. 12 óráig kell igényelnie a Tanulmányi Osztályon. A korlátozás érinti a jogviszony-igazolás igénylését, ezért a Modulóban a leállás előtt kell jogviszony-igazolást igényelni. A leállás alatt a pénzügyi szolgáltatások is szünetelnek, a leállás idejére eső önköltség-befizetési részletet átütemezik május ötödikére. Az egyetem vezetése felhívja az érintett hallgatók figyelmét arra, hogy befizetést úgy ütemezzék, hogy az esetleges közeli határidők se akadályozzák a vizsgajelentkezését. A hallgatók az eddig megszerzett kreditjeiket kinyomtathatják az ETR-ből az "Általános információk / Dinamilkus listák / Tárgyelemenkénti kreditkimutatás - Simple transcript of records" funkcióval. Ezt nem kell hitelesíttetni, mert csak arra szolgál, hogy ellenőrizhető legyen, hogy azok átkerültek a Neptunba. Probléma esetén a Tanulmányi Osztály az ETR alapján fogja az ügyet elbírálni, az ETR ugyanis "lefagyasztva" elérhető marad. A Neptun hallgatói segédlete elérhető

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.