Egyetem

Történelemversenyt hirdet a Fidelitas 1956 emlékére

Történelemversenyt hirdet a Fidelitas 1956 emlékére

2014. november 19., szerda
Történelemversenyt hirdet a Fidelitas 1956 emlékére
Október 23. - Megemlékezés Kecskeméten

Mansfeld Péter Országos Történelemversenyt hirdet a Fidelitas középiskolás diákok számára. A kétfordulós verseny célja az ’56-os események megismerésén keresztül a diákok írásbeli és szóbeli kifejezőkészségének fejlesztése.

A kétfordulós vetélkedőn bármely középiskola tanulója részt vehet. A verseny célja az ’56-os események megismerésén keresztül a diákok írásbeli és szóbeli kifejezőkészségének fejlesztése. A

mansfeldverseny.fidelitas.hu

oldalon történő regisztrációt követően az első fordulóban egy online tesztsort kell kitöltenie a versenyzőknek, illetve rövid kérdésekre kell válaszolniuk, megoldásaikat december 8-án, hétfőn éjfélig várják a szervezők. A legjobb eredményt elért diákok decemberben részt vehetnek a budapesti döntőn, ahol egy rövid vetélkedőt követően előre megadott témát kell prezentálniuk maximum 5 percben. A verseny győztesei értékes tárgynyereményekkel (okostelefon, tablet és egyéb szórakoztató elektronikai eszközök) és könyvjutalommal gazdagodnak. A megmérettetés legjobb három helyezést elért tanuló iskolája belépőjegyre átváltható utalványokat nyer a Nemzeti Színházba. Az első helyezett diák iskolája 50 db, a második helyezetté 40 db, míg a harmadik helyezetté 30 db ötezer forint értékű utalvánnyal gazdagodik. Az utalványok bármely előadásra, bármely időpontban felhasználhatók 2015. június 15-ig, külön-külön vagy összevonva is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.