Egyetem

Kimaradtak képzések a felvételi tájékoztatóból

Kimaradtak képzések a felvételi tájékoztatóból

2013. január 15., kedd
Kimaradtak képzések a felvételi tájékoztatóból

Képzések maradtak ki a felvételi tájékoztató kínálatából, mert az egyetemek csak három nappal a szakkínálat megjelenése előtt tudták meg, hogy külön kérvényezniük kell, ha a következő tanévben is el szeretnék indítani igazgatásszervező szakjaikat - olvasható a Magyra Nemzet keddi számában.

A lapnak

Bencze Mátyás

, a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi karának dékán-helyettese elmondta, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről szóló jogszabály ugyan rögzíti, hogy más intézményekben csak a közigazgatási miniszter engedélyével lehet ilyen képzést hirdetni, a tárcavezető tavaly nem élt ezzel a jogával, így úgy tudták, ezúttal is minden akadály nélkül elindíthatják a szakokat. A külön engedélyeket január 23-ig bírálják el, így a hó végén megjelenő kiegészítésbe már bekerülhetnek a képzések.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.