Egyetem

C-vitamint osztottak az SZTE-sek a fővárosban

C-vitamint osztottak az SZTE-sek a fővárosban

2013. január 18., péntek
C-vitamint osztottak az SZTE-sek a fővárosban

A Szegedi Tudományegyetem tizenkét karának képzései iránt hatalmas volt az érdeklődés a január 18-án (pénteken) és 19-én (szombaton) zajló fővárosi felsőoktatási börzén.

Az SZTE mind a tizenkét kara képviseltette magát a péntek reggel tíz órától indult XIII. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. A hóesés ellenére rengetegen érkeznek gyalog vagy tömegközlekedési eszközökkel a budapesti Hunguexpo G pavolinjába, ahol a felsőoktatással kapcsolatos kérdéseikre kaphattak választ. A Tisza-parti egyetem 72 négyzetméteres standdal várta az érdeklődőket, akik egyebek mellett megcsodálhatják a Mérnöki Kar pneumobilját, barátkozhatnak a Gazdaságtudományi Kar macijával, és a Szent-Györgyi Albert-évre emlékezve a Nobel-díjas tudós által felfedezett C-vitaminból is kapnak ajándékba. Este öt óráig tartott a rendezvény. Holnap, január 19-én 10 órától újra várják az érdeklődőket. Aki nem tud a fővárosba utazni kérdéseivel, de tovább szeretne tanulni, az az egyetem honlapján, illetve februári nyílt napján kaphat választ. Összefoglaló a rendezvényről az

SZTE honlapján

olvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.