Egyetem

Az Agórában ülésezik a Nemzeti Ifjúsági Tanács

Az Agórában ülésezik a Nemzeti Ifjúsági Tanács

2013. január 8., kedd
Az Agórában ülésezik a Nemzeti Ifjúsági Tanács

Szegeden a Szent-Györgyi Albert Agórában kezdte meg maratoni ülését a Nemzeti Ifjúsági Tanács - közölte Ament Balázs, a Nemzeti Ifjúsági Tanács alelnöke.

A közlemény alább változtatás nélkül olvasható "A Nemzeti Ifjúsági Tanács elnöksége megkezdte munkáját a 2013. január 4. és 6. között tartott első maratoni ülésével. A szegedi Szent-Györgyi Albert Agórában biztosított helyszínnek köszönhetően minden adott volt ahhoz, hogy a vezetőség az előtte álló jelentős feladatok megoldására koncentráljon. A hétvége eredményeképpen az évet meghatározó legfontosabb feladatok és célok kerültek meghatározásra, melyek mentén megkezdődhet a közös munka, az érdemi érdekképviseleti tevékenység. A sok feladat mellett sikerült időt szakítani arra is hogy betekintést nyerjünk a városban működő civil és kulturális életébe és olyan a területen meghatározó személyekkel és vezetőkkel találkozzunk melyek akár későbbi sikeres együttműködések alapjai lehetnek. Az Elnökség ezúton is szeretné köszönetét kifejezni a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégió Ifjúsági Szövetségnek és a Regionális Ifjúságfejlesztő Központnak a lebonyolításban nyújtott segítségért" - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.