Egyetem

SZTE EHÖK: a kényszerszünet miatt nem lesz kevesebb vizsgalehetőség

SZTE EHÖK: a kényszerszünet miatt nem lesz kevesebb vizsgalehetőség

2012. november 28., szerda
SZTE EHÖK: a kényszerszünet miatt nem lesz kevesebb vizsgalehetőség

A szénszünet miatt nem rövidül a hallgatók vizsgaidőszaka, a következő szemeszter szorgalmi időszakának első hetében is lehetőség lesz vizsgázni - tájékoztatott közleményében az SZTE EHÖK.

Az SZTE EHÖK elnöke a sajtóban megjelent SZTE-s kényszerleállással összefüggésben az olvasói fórumokon és közösségi oldalakon megjelent téves, elsősorban hallgatói híresztelések miatt a következőket kívánja hangsúlyozni: - A SZTE Szenátusának határozata betartja minden hallgató irányába a tanulmányi és vizsgaszabályzatban foglalt egyéni jogokat. Minden hallgatónak továbbra is hat hét vizsga- és további egy pótvizsgahét áll rendelkezésére, hogy sikeresen teljesítse az adott félévben vállalt kötelezettségeit. - Az előző évekhez képest a vizsgáztatás rendje annyiban módosul, hogy a következő tanulmányi félév első szorgalmi hetével párhuzamosan számonkérés is zajlik az SZTE karain. - Az SZTE EHÖK továbbra is támogatni fogja az Egyetemi vezetés konszolidációs lépéseit, amennyiben a hallgatói szerzett jogokkal azok szinkronban vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.