Egyetem

Felvételi: november 15. a határidő

Felvételi: november 15. a határidő

2010. november 6., szombat
Felvételi: november 15. a határidő

November 15-éig nyújthatják be felsőoktatási felvételi jelentkezési kérelmüket azok, akik 2011. februárban szeretnék megkezdeni vagy folytatni egyetemi, főiskolai tanulmányaikat. A kérelmeket a hagyományos eljárás mellett interneten is be lehet adni.

Az Educatio Kft. tájékoztatása szerint a hagyományos, papíralapú jelentkezési mód mellett egy sokkal egyszerűbb és gyorsabb út is rendelkezésre áll: az e-felvételi, amely a felsőoktatási felvételi eljárás hivatalos honlapjáról, a

www.felvi.hu

oldalról érhető el. Az elektronikusan jelentkezőknek véglegesíteniük, majd hitelesíteniük is kell jelentkezésüket, utóbbit vagy az Ügyfélkapun keresztül, vagy az e-felvételi szolgáltatás felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlap visszaküldésével tehetik meg. Az elektronikus jelentkezést hitelesítő adatlapot a legkésőbb 2010. november 23-áig kell megküldeni az Oktatási Hivatal postacímére (1443 Budapest, Pf. 220). Emellett továbbra is lehetőség van hagyományos úton, felsőoktatási felvételi jelentkezési lapon beküldeni a jelentkezési kérelmet. (Forrás:

mno.hu

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.