Egyetem

Szoftverfejlesztés uniós támogatással

Szoftverfejlesztés uniós támogatással

2010. május 1., szombat
Szoftverfejlesztés uniós támogatással

A FrontEndART Kft. a Szegedi Tudományegyetemmel együttműködve 50 millió forint uniós támogatással olyan szoftvereszköz-csomagot, módszertant és szolgáltatást dolgozott ki, amivel feltérképezhetők a bonyolult informatikai rendszerek, s ami segít működtetésükben és biztonsági szintjük növelésében.

Az összesen 91 millió forintba kerülő fejlesztést pénteken sajtótájékoztatón mutatták be Budapesten. A megoldás különösen azoknak a szervezeteknek ad segítséget, amelyek komplex és dinamikusan változó szolgáltatást nyújtanak, mivel itt szorosan összekapcsolódó, de heterogén szoftverrendszerek alakulnak ki a funkciók teljes körű ellátására. Ilyenek például a pénzügyi szektorban működő szoftverek, illetve a telekommunikációs és közszolgáltatást nyújtó rendszerek. Az ilyen rendszerektől a társaságok és ügyfeleik azt várják, hogy gyakorlatilag állandóan és biztonságosan működjenek. A cél az, hogy a társaság eladja a megoldást, a bevételből az egyetem is részesül majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.