Egyetem

Csongrád megyében lesz tanítás hétfőn

Csongrád megyében lesz tanítás hétfőn

2009. január 9., péntek
Csongrád megyében lesz tanítás hétfőn

A hét Csongrád megyei fenntartású középiskolában és azok tizenkét tagintézményében lesz tanítás hétfőn - tájékoztatott a Csongrád Megyei Közgyűlés sajtószolgálata.

Korábban a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke,

Magyar Anna

(Fidesz) azt javasolta a megyei fenntartású középfokú oktatási intézmények vezetőinek, hogy mérlegeljék az oktatási szünet elrendelésének lehetőségét, figyelembe véve az országban kialakult gázellátási nehézségeket és a helyi sajátosságokat. A megyei elnök azt kérte, hogy az intézményvezetők a döntés meghozatalakor vegyék figyelembe az energiatakarékossági és a pedagógiai szempontokat is.

Ódor Ferenc

(Fidesz), a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetségének (MÖOSZ) elnöke csütörtökön azt javasolta, hogy a mintegy százhatvan, megyei önkormányzatok által fenntartott középiskolában tartsanak hétfőtől háromnapos tanítási szünetet a hideg idő és a gázkrízis miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.